⚖️ حق السعی ایام تعلیق و نحوه اخذ آن توسط بهترین وکیل دعاوی حقوق کارگر ⚖️
مطابق ماده ۲۹ قانون کار : در صورتی که بنا به تشخیص هیأت حل اختلاف، کارفرما مسبب تعلیق قرارداد شناخته شود، کارگر استحقاق دریافت خسارت ناشی از ایام تعلیق را خواهد داشت و کارفرما مکلف است کارگر تعلیقی را به کار سابق خود بازگرداند.
در کتاب ترمینولوژی حقوق جعفری لنگرودی در تعریف «تعلیق» آمده است: تعلیق در لغت به معنی بلاتکلیف نهادن کاری است، بطوری که نفیا و اثباتا تصمیمی راجع به آن نگرفته باشد؛ امر معلق از آن حیث که معلق است، نه معدوم کامل است ونه موجود کامل است بلکه وجودی است ناقص، مانند کارمند معلق از خدمت که عنوان کارمند را دارد ولی کارمند کامل هم نیست. باید توجه داشت تفاوتی میان تعلیق مستقیم و غیر مستقیم در این رابطه نیست ، منظور ما از تعلیق غیر مستقیم این است که؛ کارفرما راساً دست به تعلیق قرارداد نزند بلکه شرایط ناهنجاری فراهم آورد که کارگر تصمیم بگیرد قرارداد کارش را به اجبار تعلیق و یا فسخ کند. بنابراین در صورت اخراج غیر قانونی کارگر و شکایت کارگر در اداره کار، در مدت زمانی که هیأت تشخیص یا حل اختلاف به پرونده رسیدگی میکنند، رابطه کارگری و کارفرمایی به حالت توقف در میآید و تعهدات موضوع قرارداد انجام نمیشود. وقفه ای که در مرحله رسیدگی هیأت تشخیص و حل اختلاف تا صدور رأی در رابطه قراردادی طرفین ایجاد میشود، عنوان تعلیق پیدا میکند و اگر نظر و دادنامه صادره از هیأت تشخیص و حل اختلاف مبتنی بر بازگشت به کار کارگر به دلیل غیر موجه بودن اخراج باشد، این مرجع نسبت به حق السعی مدت تعلیق از تاریخ اخراج نیز اتخاذ تصمیم و رأی صادر مینماید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر و اخذ مشاوره تخصصی، می توانید با کارشناسان و وکیل دعاوی حقوق کارکر موسسه حقوقی مهرآیین نامدار جاوید از طریق ارسال دیدگاه، ارسال ایمیل و تماس تلفنی با خطوط ثابت موسسه ارتباط برقرار فرمایید.
Read More⚖️ کارگزار-معاملهگری در حقوق بورس و اوراق بهادار ⚖️
✍ 🧐 کارگزار-معامله گر در حقوق بورس و اوراق بهادار، شخص حقوقی است که اوراق بهادار را برای دیگران و به حساب آنها یا به نام خود و به حساب خود معامله کند. این گروه، در واقع هم کارگزار هستند و هم معاملهگر؛ یعنی گاه میتوانند برای خود معامله کنند و اوراق بهاداری را برای خود بفروشند، یا خریداری کنند. این کار بیشتر در مواردی انجام میشود که مشتری و سفارش دهندهای نیست و شرایط بازار بورس نسبت به یک ورقه بهادار خاص یا بعضی اوراق بهادار خاص دیگر به گونه ای است که کارگزار معامله گر احساس میکند خرید این اوراق و نگهداری آنها برای مدتی و بعد از فروش آنها برای او سودآور خواهد بود.
(برگرفته از کتاب مباحثی تحلیلی از حقوق تجارت-چاپ دوم-نوشته دکتر ابراهیم عبدیپور فرد- پاییز ۱۳۹۲-صفحه ۲۰۲)
جهت کسب اطلاعات بیشتر و اخذ مشاوره تخصصی، می توانید با کارشناسان و بهترین وکیل بورسی و وکلای مسلط در زمینه بورس و وکیل دعاوی بورس موسسه حقوقی مهرآیین نامدار جاوید از طریق ارسال دیدگاه، ارسال ایمیل و تماس تلفنی با خطوط ثابت موسسه ارتباط برقرار فرمایید.
Read More⚖️ سبد گردانی در حقوق بورس و اوراق بهادار ⚖️
🧐✍ طبق بند ۱۷ قانون بازار اوراق بهادار مصوب سال ۱۳۸۳،سبدگردان شخص حقوقی است که در قالب قرارداد مشخص و به منظور کسب انتفاع به خرید و فروش اوراق بادار برای سرمایهگذار میپردازد. پس سبدگردان شخص حقوقی است که مجوز سبدگردانی دارد و کارش خرید و فروش اوراق بهادار برای سرمایهگذار بورسی است ولی تفاوت وی با کارگزار این است که سبدگردان بر اساس دستور ها و سفارشات مشتریان در هر مورد اقدام به خرید یا فروش اوراق بهادار نمی کند بلکه بر اساس اختیارات حاصل شده از یک قرارداد مدتدار و مشخص با صاحب سرمایه برای خرید و فروش اوراق بهادار شرکتهای تعریف شده در سبد و به منظور کسب سود برای صاحب سرمایه اقدام می کند.
برای مثال فرد الف ۱۰۰ میلیون تومان سرمایه در اختیار یک شرکت سبدگردان در بورس قرار میدهد تا با این مبلغ در یک دوره یک ساله یا بیشتر اوراق بهادار متعددی را متناوباً معامله کند. در پایان دوره سبدگردان باید با صاحب سرمایه حساب و کتاب کند تا مشخص شود چقدر درآمد داشته است به طور طبیعی سبدگردان در طول این دوره اقدام به خرید و فروش های متعدد در زمینه اوراق بهادار مختلف می کند. وی اوراق بهادار را خریداری و میفروشد، اما ممکن است به نوع خاصی بسنده نکند و همه انواع اوراق بهااداری که در قرارداد سبدگردانی تعریف شده، یا بر اساس تخصص وی به تدبیر و صلاحدید وی واگذار شده و تشخیص می دهد خرید و فروش آنها سود آور است، در حوزه عمل خود قرار دهد. در پایان در مدت قرارداد مشخص میشود سرمایه ای که صرف خرید و فروش اوراق بهادار مورد نظر شده و معاملات پی در پی انجام شده، چقدر سود و درآمد داشته است. این سود مال صاحب سرمایه است، اگرچه درصدی هم به سبدگردان داده میشود.البته در همه فعالیتهای یاد شده، یعنی کارگزاری، بازگردانی و سبدگردانی، درصدی بعنوان حق الزحمه یا کمیسیون به آنها پرداخت میشود.
از مزایای خدمات سبدگردانی برای مشتری و سرمایه گذار بورسی که خود معمولاَ فاقد تخصص و اطلاعات لازم و وقت کافی است، استفاده از دانش و تخصص مالی سبدگردان و کارشناسان تحت امر وی و اطلاعات و توانایی آنها در پردازش اطلاعات، صرفه جویی در وقت و عدم نیاز به مراجعه حضوری به کارگزار و ارائه درخواست برای هر مورد معامله، مدیریت ریسک سرمایهگذاری از سوی سبدگردان، کاهش هزینههای معاملات و کسب بازدهی مناسب است.
(برگرفته از کتاب مباحثی تحلیلی از حقوق تجارت-چاپ دوم-نوشته دکتر ابراهیم عبدیپور فرد- پاییز ۱۳۹۲-صفحه ۲۰۴)
جهت کسب اطلاعات بیشتر و اخذ مشاوره تخصصی، می توانید با کارشناسان و وکلای مسلط در زمینه بورس و بهترین وکیل بورسی و و وکیل دعاوی بورس در زمینه حقوق بورس و اوراق بهادار موسسه حقوقی مهرآیین نامدار جاوید از طریق ارسال دیدگاه، ارسال ایمیل و تماس تلفنی با خطوط ثابت موسسه ارتباط برقرار فرمایید.
Read More⚖️مطالبه مهریه از طریق اجرای ثبت توسط بهترین وکیل خانواده ⚖️
✍🧐 اولین مزیت اقدام از طریق اجرای ثبت توسط بهترین وکیل اجرائیه ثبتی این است که شما، زمان و هزینه کمتری را صرف می نمایید. مرجع صالح برای تقدیم درخواست صدور اجراییه ، دفتر ثبت ازدواج فی مابین زوجین است. بعد از مراجعه ی متقاضی اجرای سند رسمی که میتواند قیم و یا وکیل قانونی زوجه باشد، سردفتر بلافاصله درخواست را به آخرین نشانی زوج ارسال میکند.بعد از این مرحله با مراجعه به اداره ی اجرای ثبت و ثبت مجدد درخواست، به زوج ۱۰ روز مهلت داده که نسبت به اجرای مفاد سند رسمی اقدام کند.در غیر اینصورت زوجه میتواند از طریق بهترین وکیل خانواده درخواست توقیف اموال و حقوق ماهیانه تا یکسوم ، توقیف حساب و ممنوع الخروجی زوج را تقاضا کند.
جهت کسب اطلاعات بیشتر و اخذ مشاوره تخصصی، می توانید با کارشناسان و بهترین وکیل خانواده و بهترین وکیل اجرائیه ثبتی موسسه حقوقی مهرآیین نامدار جاوید از طریق ارسال دیدگاه، ارسال ایمیل و تماس تلفنی با خطوط ثابت موسسه ارتباط برقرار فرمایید.
Read More⚖️مطالبه ی مهریه از طریق دادگاه توسط بهترین وکیل خانواده ⚖️
✍🧐 مطالبه مهریه از طریق دادگاه توسط بهترین وکیل خانواده با تقدیم دادخواست مطالبه ی مهریه و پرداخت هزینه دادرسی آغاز میشود و در صورتی است که اموالی از زوج وجود نداشته و با تقسیط قابل دریافت بوده.
جهت کسب اطلاعات بیشتر و اخذ مشاوره تخصصی، می توانید با کارشناسان و بهترین وکیل خانواده موسسه حقوقی مهرآیین از طریق ارسال دیدگاه، ارسال ایمیل و تماس تلفنی با خطوط ثابت موسسه ارتباط برقرار فرمایید.
Read Moreآیا انتشار اسکرین شات چت جرم محسوب میشود؟
✍🧐📲 قانونمجازات اسلامی، صراحتاً در ماده ٧۴۵ .(ماده ١۶قانون جرایم رایانهای). افشای اسرار خصوصی دیگران را جرم دانسته و مجازات آن را تا دو سال حبس و جزای نقدی درنظر گرفته است.
⚖️ در رویه قضایی، اسرار خصوصی نامه ها و عکس و فیلمها و نسخههای پزشکی و احکام دادگاهها و اسناد مالی هم در این زمره قرار میگیرند و با توجه به وضعیت موجود انتشار اسکرین شاتِ چتی که در آن اسرار مخاطب بیان شده جرم محسوب می شود.
جهت کسب اطلاعات بیشتر و اخذ مشاوره تخصصی، می توانید با کارشناسان و وکلای موسسه حقوقی مهرآیین از طریق ارسال دیدگاه، ارسال ایمیل و تماس تلفنی با خطوط ثابت موسسه ارتباط برقرار فرمایید.
Read Moreرأی وحدت رویه شماره ۷۸۹ مورخ۱۳۹۹٫۰۴٫۰۳
✍🧐 اعتراض کلیه اشخاص ذینفع به احکام ورشکستگی خارج از مهلتهای ذکر شده در ماده ۵۳۷ قانون تجارت در دادگاه صادر کننده حکم، قابلیت استماع ندارد.
ماده ۵۳۷ قانون تجارت: اعتراض باید از طرف تاجر ورشکسته در ظرف ده روز و از طرف اشخاص ذینفع مقیم ایران، یک ماه و از طرف افراد ایرانی مقیم خارج از ایران، دو ماه به عمل آید. ابتدای مدتهای مزبور از تاریخی است که احکام مذکوره اعلان میشود.
جهت کسب اطلاعات بیشتر و اخذ مشاوره تخصصی، می توانید با کارشناسان و وکلای موسسه حقوقی مهرآیین از طریق ارسال دیدگاه، ارسال ایمیل و تماس تلفنی با خطوط ثابت موسسه ارتباط برقرار فرمایید.
Read More⚖️ بیمه بیکاری و نحوه اخذ آن توسط وکیل دعاوی حقوق کارگر ⚖️
✍🧐
مطابق قانون بیمه بیکاری مصوب ۱۳۶۹٫۰۶٫۲۹ ، بیمه بیکاری به عنوان یکی از حمایتهای تأمین اجتماعی است و سازمان تأمین اجتماعی مکلف است با دریافت حق بیمه مقرر، بهبیمهشدگانی که طبق مقررات این قانون بیکار میشوند مقرری بیمه بیکاری پرداخت نماید.
حال چه اشخاصی میتوانند از این حمات برخوردار باشند؟بیمه شدهای که بدون میل و اراده بیکار شده و آماده کار باشد، درصورت معرفی توسط واحدهای تعاون، کار و رفاه اجتماعی و احراز شرایط قانونی به نسبت سوابق پرداخت حق بیمه می تواند از حمایت بیمه بیکاری برخوردار گردد.
حال برای دریافت این حمایت تا چه زمانی مهلت داریم ؟ مطابق ماده ۶ قانون اشاره شده :”بیمه شده مکلف است ظرف (۳۰) روز از تاریخ بیکاری با اعلام مراتب بیکاری به واحدهای کار و امور اجتماعی آمادگی خود را برای اشتغالبه کار تخصصی و یا مشابه آن اطلاع دهد. مراجعه پس از سی روز با عذر موجه و با تشخیص هیأت حل اختلاف تا سه ماه امکانپذیر خواهد بود. بنابراین دقت نمایید که مهلت اعلام درخواست بیمه بیکاری ۳۰ روز از تاریخ بیکاری شما میباشد.
شرایط لازم جهت اخذ بیمه بیکاری باید انجام داد عبارتند از:
- مشمول قانون کار و تأمین اجتماعی باشند.
- تبعه کشورهای خارجی نباشند.
- مستمری بگیر بازنشسته و یا از کارافتاده کلی نباشند.
- دارای حداقل ۶ ماه سابقه پرداخت حق بیمه باشند.
- در زمره صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه شدگان اختیاری نباشد.
دقت فرمایید؛ افراد شاغل در کارهایی که ماهیت آن جنبه دائمی دارد و براساس قرارداد کار در مدت معینی مشغول کار بوده اند، با تشخیص واحدهای تعاون ، کار و رفاه اجتماعی ، در صورتی که در پایان قرارداد بیکار شوند و در آخرین کارگاه حداقل یک سال سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشند، مورد حمایت قرارگرفته و مشمول دریافت مقرری بیمه بیکاری خواهند شد.
حال مواردی که موجب قطع بیمه بیکاری میگردد مطابق ماده ۸ قانون بیمه بیکاری عبارتند از:
- زمانی که بیمه شده مجدداً اشتغال به کار یابد.
- بنا به اعلام واحد کار و امور اجتماعی محل و یا نهضت سوادآموزی و سایر واحدهای
ذیربط از طریق وزارت کار و امور اجتماعی، بیمه شدهبیکار بدون عذر موجه از شرکت دردورههای کارآموزی یا سوادآموزی خودداری نماید. - بیمه شده بیکار از قبول شغل تخصصی خود و یا شغل مشابه پیشنهادی خودداری ورزد.
- بیمه شده بیکار ضمن دریافت مقرری بیمه بیکاری مشمول استفاده از مستمری
بازنشستگی و یا ازکارافتادگی کلی شود. - بیمه شده به نحوی از انحاء با دریافت مزد ایام بلاتکلیفی به کار مربوطه اعاده
گردد.
پیشنهاد ما به شما علاوه بر مطالعه و بررسی قانون بیمه بیکاری، استفاده از تجارب وکیل دعاوی حقوق کارگر موسسه حقوقی مهر آیین نامدار جاوید در این زمینه میباشد. با ما در ارتباط باشید
جهت کسب اطلاعات بیشتر و اخذ مشاوره تخصصی، می توانید با کارشناسان و بهترین وکیل دعاوی حقوق کارگر موسسه حقوقی مهرآیین نامدار جاوید از طریق ارسال دیدگاه، ارسال ایمیل و تماس تلفنی با خطوط ثابت موسسه ارتباط برقرار فرمایید.
Read Moreانواع سند
🧐به طور کلی سند بعنوان مهترین ادله اثبات دعوا می باشد از این رو میتوان آن را به دو دسته سند رسمی و سند عادی تقسیم نمود (از جهت قابلیت اجرا می توان اسناد را به سند لازم الاجرا و غیر آن نیز تقسیم نمود) :
✍سند رسمی: سندی که در اداره ثبت اسناد و املاک و یا دفاتر اسناد رسمی یا در نزد سایر مامورین رسمی در حدود صلاحیت آنها و بر طبق مقررات قانونی تنظیم شده باشد، رسمی است.
✍سند عادی: اسنادی که در اداره اسناد و املاک و یا دفاتر اسناد رسمی یا در نزد سایر مامورین رسمی در حدود صلاحیت آنها و برطبق مقررات قانون تنظیم نشده باشد، عادی است.
✍سند لازم الاجرا: سندی عادی یا رسمی است که اگر شخصی به موجب سند بدهکار یا متعهد است به اختیار خود، حسب مورد، آن بدهی را پرداخت نکند یا به آن تعهد عمل نکند، طلبکار یا متعهد له می تواند بی آنکه نیاز به اقامه دعوی و گرفتن حکم دادگاه باشد با مراجعه به تشکیلات اجرایی مربوط با کمک بهترین وکیل اجرای ثبت، او را وادار به اجرای موضوع سند نماید. توجه نمایید مطابق قانون، قرارداد بانکی از جمله این اسناد میباشد. جهت ابطال قرارداد بانکی با وکیل متخصص بانکی در ارتباط باشید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر و اخذ مشاوره تخصصی، می توانید با کارشناسان و بهترین وکیل اجرای ثبت موسسه حقوقی مهرآیین از طریق ارسال دیدگاه، ارسال ایمیل و تماس تلفنی با خطوط ثابت موسسه ارتباط برقرار فرمایید.
Read Moreآیا میتوان با استناد به فیلم ضبط شده، از شخصی شکایت کرد؟
🧐 دلایل اثبات جرم عبارتند از :
✍مطابق ماده ۱۶۰ قانون مجازات اسلامی ادله اثبات جرم عبارت است از: اقرار، شهادت، قسامه و سوگند در موارد مقرر قانونی و علم قاضی.
بنابراین فیلم ضبط شده یا صدای ضبط شده و سایر مواردی از این دست نمیتواند به عنوان تنها دلیل شاکی، کافی باشد.
هر چند که میتوان چنین مواردی را به عنوان امارهای در کنار سایر امارهها قرار داد که قاضی رسیدگیکننده به پرونده بتواند براساس آن به علم کافی در مورد قضیه دست یابد و رای صادر کند.
در حالت کلی در پرونده های کیفری اماره ای قوی برای علم قاضی و در پرونده های حقوقی اماره ای قوی در کارشناسی میباشد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر و اخذ مشاوره تخصصی، می توانید با کارشناسان و وکلای موسسه حقوقی مهرآیین نامدار جاوید از طریق ارسال دیدگاه، ارسال ایمیل و تماس تلفنی با خطوط ثابت موسسه ارتباط برقرار فرمایید.
Read More